Eveniment

Cu joint-urile la purtător, în mijlocul zilei, pe străzile Timișoarei! Polițiștii locali i-au dat pe mâna agenților de poliție

• Bookmarks: 4


Patru bărbați au fost prinși de polițiștii locali din Timișoara, plimbându-se pe un bulevard din oraș, cu joint-urile după ei. Aceștia au fost predați polițiștilor din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14, au observat pe Bdul General Dragalina, în fața unui hostel din zonă, un grup de patru persoane care, la observarea patrulei, au devenit agitate, având un comportament suspect. De altfel, unul dintre cei patru a aruncat precipitat pe jos resturile unei țigarete.

„Polițiștii locali au trecut la identificarea acestora, stabilind că au vârste de 28, 29, 20 și 53 de ani și sunt din Vinga-Arad și Timișoara. Tânărul de 29 de ani care a aruncat resturile de țigară pe jos a recunoscut că este vorba de substanțe din categoria celor cu proprietăți psihoactive și că le cumpărase cu puțin timp înainte de la un necunoscut, de pe strada Pop de Băsești. Cu câteva zile înainte, o altă persoană de 54 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost observată de polițiștii locali la intersecția străzilor 16 Decembrie 1989 cu Alexandru Odobescu, încercând să scape de un pachet în care avea țigări confecționate artizanal, care conțineau substanțe interzise.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale din Timișoara.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
53 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.