Advertorial

Cum să-ți amenajezi casa de sărbători. Descoperă colecția de Crăciun Casa Rusu la un preț special

• Bookmarks: 2


Cea mai frumoasă perioadă din an este mereu un prilej de sărbătoare și un moment de reîntâlnire cu prieteni, familie și oameni dragi din viața fiecăruia dintre noi.

Și cum, în mod tradițional, Crăciunul se sărbătorește acasă, ți-am pregătit o listă de idei care să te inspire în amenajarea și decorarea corespunzătoare a locuinței tale, în așa fel încât să o transformi într-un spațiu primitor, cald și festiv.

LIVINGUL

Cel mai probabil, aceasta este încăperea în care împodobești bradul și îți primești musafirii, motiv pentru care trebuie să îi acorzi o atenție deosebită. În primul rând, alege un colțar încăpător și confortabil.

Noi ne-am gândit la Venus. Design-ul inteligent al modelului Venus îl face ideal atât pentru momente de relaxare sau chiar un somn odihnitor cât și pentru seri petrecute în compania prietenilor.

Sau, poate preferi Colombo, mare și extrem de confortabil, ușor de accesorizat cu perne de sărbătoare.

Iar dacă mai adaugi un tablou tematic și câteva suporturi pentru lumânări, atmosfera e perfectă!

SUFRAGERIA

Preparatele tradiționale sunt mereu delicioase, însă atunci când sunt servite în ambientul perfect, devin și mai gustoase! E extrem de simplu să creezi și tu un astfel de decor, folosind doar câteva elemente.

În orice sufragerie, masa și scaune sunt elementele principale. Îți recomandăm să alegi una cât mai simplă, în nuanțe neutre, care îți va permite să te joci cu accesorizarea de Crăciun. Un bun exemplu este masa extensibila Stanford, destul de încăpătoare pentru o familie numeroasă.

Nuanța sa caldă se potrivește cel mai bine tematicii festive! Pentru accesorizare, optează pentru o față de masă simplă, dar de efect, câteva lumânări, poate chiar și o vază în care să așezi câteva ramuri de brad.

În mod evident, nu pot lipsi nici farfuriile! Alege un set de foarte bună calitate, de preferință realizat din porțelan – sigur îi vei impresiona pe oaspeți! Pentru prăjituri, uită de banalele tăvi! O etajeră elegantă va pune mult mai bine în valoare delicatesele pe care le-ai pregătit.

Cu locuința pregătită pentru oaspeți tăi, te poți bucura din plin de sărbătorile de iarnă. Descoperă și mai multe decorațiuni și obiecte de mobilier pe gustul tău pe www.mobilacasarusu.ro. Acum, toate au prețuri speciale. Descoperă colecția de Crăciun și ai un cadou, la fiecare comandă de minimum 300 de lei.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *