Social

Dar din Dar – de sărbători! Și tu poți ajuta familiile nevoiașe

• Bookmarks: 2


Dar din dar este campania de colectare de fonduri și alimente a Asociației ”Acasă în Banat”. De 3 ani aceasta vine în sprijinul familiilor nevoiașe. Cei care vor să contribuie pot dona pachete cu alimente, dar să nu fie expirate. Totodată, companiile care doresc să susțină cauza pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.

„Știați că sunt multe familii în satele din Banat care nu au ce pune pe masă? Că avem bătrâni care se culcă flămânzi pentru că au pensii de mizerie și nu mai au pe nimeni? Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, putem ajunge la ei pentru a le aduce un mic ajutor și un strop de speranță. 𝘿𝙖𝙧 𝙙𝙞𝙣 𝘿𝙖𝙧 este campania de colectare de fonduri și alimente a Asociației Acasă în Banat care de trei ani vine în sprijinul familiilor aflate în situații dificile”, susțin reprezentanții Asociației.

În cadrul acestei campanii peste 1000 de familii din peste 100 de localități au fost ajutate.

Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei: 𝘿𝙖𝙧 𝙙𝙞𝙣 𝘿𝙖𝙧 sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să ne susțină pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.

Voluntarii asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, fructe, cartofi, dar și produse de igienă și dulciuri.

Asociația Acasă în Banat

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091

PayPal: acasainbanat@gmail.com

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
52 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *