Advertorial

De 1 iunie, primăria Moravița a pregătit o zi de neuitat pentru cei mici

• Bookmarks: 8


Vești bune pentru toți copiii din comuna Moravița. Primăria împreună cu consiliul local s-a gândit să le mulțumească copiilor pentru că au făcut curățenie în întreaga comună și au decis să le organizeze o petrecere, ca în povești, de 1 iunie. Astfel, după o perioadă de restricții, în sfârșit cei mici se vor bucura, din nou, de activități în aer liber, de ziua lor. Autoritățile locale au pregătit un program de manifestări din care nu lipsesc activitățile sportive, creative și recreative.

„Ne bucurăm că putem relua activitățile dedicate zilei de 1 iunie. Știu că cei mici abia așteaptă aceste momente vesele și, adevărul este că merită din plin. Au fost alături de noi în cele două campanii de igienizare a comunei. Au lucrat cot la cot cu adulții, ba, uneori, chiar mai mult. Datorită lor, avem azi o comună curată, fără gunoaie. Le mulțumesc mult pentru responsabilitatea de care au dat dovadă, pentru maturitate, pentru hărnicie, pentru implicare”, a subliniat primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău.

Astfel, de 1 iunie, în incinta școlii din Moravița, vor fi organizate mai multe activități. Cei mici sunt invitați să participe la spectacole de teatru, ateliere de pictură, ateliere de baloane. La toate acestea se adaugă, distracții cu baloane de săpun, poze cu mascotele preferate, dar și multă înghețată. Activitățile sunt potrivite pentru toate vârstele așa că toți cei care doresc, sunt așteptați în Moravița să celebreze această zi specială. Copiii care nu au posibilitate să ajungă la eveniment, primăria le va pune la dispoziție microbuze.

Intrarea este liberă!

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1161 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *