Politica

Deputatul PNL de Timiș, urmărit penal de DNA, Cosmin Șandru, s-a autosuspendat din partid

• Bookmarks: 6


Deputatul PNL, Cosmin Şandru a anunţat că se autosuspendă din partid până la finalizarea anchetei Direcției Naționale Anticorupție, care vizează infracțiunea de dare de mită. Și colegul său de partid, Nicolae Bitea a luat aceeași măsură, s-a autosuspendat din PNL până la finalizarea anchetei.

Începând cu data de astăzi, 14.10.2021, mă autosuspend din PNL până la finalizarea anchetei. Având în vedere că este o anchetă în curs, nu voi face nici o declarație pe marginea acesteia până la finalizare”, a declarat Cosmin Şandru.

Printr-un comunica de presă, PNL Timiş transmite că gestul lui Şandru a fost urmat şi de managerul STPT. „Nicolae Bitea, membru BPJ PNL Timiș, a anunțat că se autosuspendă din PNL, până la finalizarea anchetei.  De asemenea, nu va face declarații având în vedere că este o anchetă în curs”, au transmis cei din PNL Timiş.

Atât Cosmin Șandru cât și Nicolae Bitea rămân în funcțiile publice pe care le dețin, respectiv deputat și director al Societății de Transport Public Timișoara.

sursa foto: G4media.ro

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
48 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *