Politica

Din scaunul de președinte PNL Argeș, Alina Gorghiu este îngrijorată de soarta Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023! Vezi aici ce apel face la Primăria Timișoara

• Bookmarks: 12


Ajunsă senator PNL de Timiș, Alina Gorghiu este din decembrie 2021 și președinte interimar PNL Argeș. Pe agenda senatorului, extrem de încărcată, și-a făcut loc și soarta proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, de care se declară foarte îngrijorată.

Într-o postare pe pagina Facebook PNL Timiș, senatorul Alina Gorghiu face apel la Primăria Timișoara să „înțeleagă importanța colosală a acestui proiect și să transmită cât mai repede Ministerului Culturii propunerile pentru modificarea OUG 42/2019 privind stabilirea unor măsuri financiare pentru susținerea desfășurării proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023”.

Senatorul care n-a mai prea fost văzut în vestul țării, a făcut acest apel de la tribuna Parlamentului.

„2023 bate la ușă și îmi doresc foarte mult ca acest proiect emblematic pentru întreaga Românie să nu mai fie perturbat de nenumăratele controverse. M-aș bucura să văd că există consens total, să văd toți factorii decidenți la aceeași masă în care se discută orice demers legat de subiect și care privește imaginea noastră în spațiul extern.”

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
74 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.