Administratie

„DNA să vină să îl ia!”, strigă Alin Nica, președintele CJ Timiș despre colegul de alianță, Dominic Fritz, primarul Timișoarei

• Bookmarks: 9


Că țintește scaunul de primar al Timișoarei din 2024, pare să fie tot mai evident pentru liberalul Alin Nica. În ultima sa ieșire publică, a făcut apel la instituțiile de control să îl verifice pe Dominic Fritz, care, în opinia lui Nica, instigă la abuz în serviciu în situația certificatelor verzi pentru Colterm.

Afirmațiile primarului Dominic Fritz, potrivit cărora Primăria Timișoara nu va aloca bani nici pentru 2021 pentru certificatele verzi Colterm, în ciuda faptului că societatea de termoficare ar mai putea „pușca” o amendă similară cu cea de anul trecut, au atras furia președintelui CJ Timiș și PNL Timiș, Alin Nica.

„Primăria e actionarul unic la Colterm și are principala responsabilitate ca prin subvenții să asigure funcționarea acestui serviciu public esențial pentru locuitorii Timișoarei, să aloce bani prin buget. Așa cum s-a întâmplat în toate celelalte mandate ale administrației liberale, să aloce bani ca să susțină societatea să poată cumpăra aceste certificate verzi”, a declarat Alin Nica.

„Și solicit, dacă se va concretiza, solicit insituțiilor, DNA-ului, văd că domnul Lațcău e familiarizat cu DNA-ul, să ia măsuri pentru că mi se pare instigare la abuz în serviciu. Am auzit ca e cercetat pentru amenda uriașă de anul trecut”, a mai declarat Nica.

sursa: arhivă

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
156 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.