Administratie

Doi PNL-iști se dau în judecată! Primăria Lugoj acționează în instanță Direcția de Sănătate Publică Timiș! Niciuna dintre instituții nu vrea să plătească salariile medicilor

• Bookmarks: 19


Primăria Lugoj intenționează să dea în judecată Direcția de Sănătate Publică Timiș, pentru salariile medicilor care au asigurat vaccinarea de la centrul ”Lavinia Miloșovici” din Lugoj.

Potrivit lugojeanul.ro, medicii de la unul dintre cele două centre de vaccinare din oraș sunt neplătiții de luni bune. 130.000 de lei este cuantumul datorat medicilor, bani pe care nici municipalitatea și nici Direcția de Sănătate Publică Timiș nu vor să îi plătească. Culmea, atât primarul Lugojului, Claudiu Buciu cât și directorul DSP Timiș, Flavius Cioca sunt PNL-iști.

Până se decid cele două instituții cine trebuie să plătească salariile medicilor, aceștia sunt ca mingea de ping-pong, trimiși de la unul la altul.

Primăria Lugoj ar putea să achite totuși sumele restante, dar numai după ce primește răspuns de la Curtea de Conturi Timiș, unde ar fi făcut o adresă pentru un punct de vedere în speța aceasta. Dar, chiar și dacă va plăti restanțele salariale, Primăria Lugoj va da în judecată DSP Timiș pentru recuperarea banilor.

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
145 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *