Administratie

Dominic Fritz: Ionuț Nasleu – baron peste piețele din Timișoara

• Bookmarks: 7


Dominic Fritz: Ionuț Nasleu, baron peste piețele din Timișoara

Primarul Dominic Fritz arată din nou că face administrație la scară mică.

Scandalul pe care l-a întreținut luni de zile cu un director din subordine, ca oricare altul până la urmă, nu face cinste unui primar de mărimea Timișoarei.

Timișorenii au făcut o “revoluție“ pentru schimbări majore, nu pentru lupte mici pentru influență în diferite societăți.

Dominic Fritz i-a făcut jocul lui Ionuț Nasleu și s-a uzat într-un conflict steril, cu final previzibil.

Mesajul “de victorie“ al primarului, postat pe Facebook, sper adorația analfabeților politici și administrativi ai paginii, confirmă cele de mai sus:

“Ionuț Nasleu a fost demis de la conducerea Piețe S.A.

Fostul consilier personal al primarului precedent și baron peste piețele din Timișoara a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariții misterioase din gestiune și resurse publice folosite în beneficiu personal.

Am cerut Corpului de Control să verifice și informațiile apărute recent în presă și să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală.

Toți managerii din societățile în subordinea consiliului local care nu pot performa, vor pleca. Nu voi tolera indolența sau folosirea bunurilor publice în scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxă “las’ că ne vin subvențiile de la primărie”. În locul lor avem nevoie de profesioniști care să muncească cu integritate, cu dexteritate managerială și cu dăruire totală pentru comunitate.

Iar acesta nu-i lucru ușor.

Legislația nu permite ca schimbarea să se facă de pe azi pe mâine, dar este inevitabilă. Iar dacă o facem cu înțelepciune, ca la carte, va fi și durabilă. Știu că unii așteaptă focuri de artificii, dar eu sunt omul regulilor, al seriozității și al transformărilor de substanță, nu de suprafață.

Azi, un alt pas spre normalitate“.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
145 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *