Administratie

Dominic Fritz „urcă” pe valul Ikea! Primarul Timișoarei își trece în cont investiția de la Dumbrăvița

• Bookmarks: 1


Primarul Timișoarei, Dominic Fritz prezintă investiția Ikea de la Dumbrăvița ca o reușită a propriei administrații, după cum se arată și în postarea pe Facebook pe care edilul a făcut-o.

Fără probleme, Dominic Fritz „urcă” pe valul de entuziasm al timișorenilor cu privire la deschiderea magazinului Ikea de la Dumbrăvița și anunță investiția ca o reușită a eforturilor depuse de administrația pe care o conduce. Asta în ciuda faptului că Ikea este în Dumbrăvița, iar investitorul a început demersurile încă de pe vremea primarului Victor Malac:

„Azi am dat prima lopata la fundația acestei construcții, împreună cu Horia Bugarin, primarul Dumbrăviței și cu managerul IKEA Timișoara, Nicoletta Muscinelli. E un semnal puternic de optimism și încredere pe care investitorii îl au în viitorul orașului nostru – orașul cel mai dinamic din România.Magazinul de mobilă a presimțit o evoluție spectaculoasă: zilele acestea, Timișoara s-a clasat pe primul loc în topul orașelor mari din România care atrag cele mai importante investiții imobiliare din țară, cu proiecte în derulare de aproape un miliard de euro. Aproape 50% din banii din imobiliare care nu merg spre București, merg spre orașul nostru. Am discutat la începutul acestui an cu cei de la IKEA despre oportunitățile pe care le are Timișoara. Aceștia doresc să întărească lanțurile de servicii și logistică locală. Sunt sigur că noul magazin va servi ca o ancoră pentru un întreg ecosistem care se va dezvolta în jurul lui.”

Potrivit primarului Timișoarei, Dominic Fritz, investiția care intră în șantier astăzi va aduce locuri de muncă în construcții și cel puțin 250 de joburi în viitor. Magazinul se va deschide undeva la finalul anului 2022.

comments icon0 comments
0 notes
42 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *