Eveniment

După ce au pierdut 19 mii de lei, au înscenat o tâlhărie ca să-și recupereze banii

• Bookmarks: 3 • Comments: 1


Oamenii legii au reținut patru tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 37 de ani care sunt cercetați pentru infracţiunii de delapidare după ce au înscenat o tâlhărie. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Făget au fost sesizați de către un angajat de la o sala de jocuri de noroc cu privire la faptul că o persoană mascată și înarmată a pătruns în incinta societății de unde a sustras 23 de mii de lei. Ulterior, polițiștii au făcut cercetări și au descoperit că de fapt era vorba despre o înscenare și nu despre o tâlhărie. Astfel, din anchetă reiese că doi tineri de 23 și 28 de ani au pierdut 19 mii de lei la aparatele electronice de jocuri de noroc, iar după ce au pierdut banii au înscenat tâlhăria unui tânăr de 20 de ani, angajat al societății, dar și complicele lor.

„Astfel, în noaptea de 08.05.2022 în jurul orei 01:00 cei doi tineri, de 23 și 28 de ani, au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea Bunea Mare, județul Timiș, și l-au convins să fie el cel care intră mascat și înarmat cu un cuțit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aștepta cu 23.000 de lei și 50 de euro, scoasă din seif. Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv 14.356 de lei”, potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor 4 bănuiți. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

3 recommended
comments icon1 comment
1 notes
135 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.