Administratie

Economia la electricitate s-o facă populația! CJ Timiș și Primăria Timișoara pregătesc festivaluri de lumini

• Bookmarks: 3


Criza energetică nu se simte în administrația locală și județeană din Timiș! Atât Primăria Timișoara cât și Consiliul Județean Timiș pregătesc iluminat festiv de sărbători, respectiv un Festival al Luminilor.

Reprezentanții celor două instituții au declarat pentru Radio Timișoara că nu se va face economie de energie în perioada următoare. Potrivit lui Bogdan Marta, purtător de cuvânt în PMT, tot bugetul economisit prin montarea becurilor LED în sistemul de iluminat public, pe mai multe artere din oraș, va fi cheltuit pe iluminatul festiv din Timișoara.

Nici Consiliul Județean Timiș nu se lasă mai prejos. Aici, economia nu face parte din vocabularul aleșilor. Doar nu dau de la ei. Instituția condusă de liberalul Alin Nica pregătește nici mai mult nici mai puțin de un Festival al Luminilor, pe care îl va organiza Muzeul Național al Banatului cu fonduri de la CJ Timiș.

Loredana Lungu, purtătorul de cuvânt al instituției, nu a precizat care sunt acțiunile din cadrul festivalului, dar că ele vor fi organizate în 2022 și 2023.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
128 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *