Advertorial

Educație, o masă caldă și program afterschool pentru copii, toate gratuite! Universitatea „Aurel Vlaicu” și Arhiepiescopia Aradului deschid o școală nouă

• Sponsored post • Bookmarks: 15


O nouă școală își deschide porțile în Arad sub egida UAV și a Arhiepiscopiei Aradului. Școala „Episcop Ioan Mețianu” va fi înființată la Arad, de Universitatea „Aurel Vlaicu”, cu sprijinul Arhiepiscopiei Aradului.

Școala „Episcop Ioan Mețianu” va începe, în cel mai scurt timp, înscrierile în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2022-2023. Fără taxe de școlarizare, cu program after school și posibilitatea servirii unei mese calde, copii vor beneficia de cele mai bune condiții de școlarizare.

„Școala Episcop Ioan Mețianu este un vis împlinit. Universitatea noastră, alături de Arhiepiscopia Aradului, oferă comunității arădene o nouă opțiune de școlarizare pentru un învățământ primar de calitate. Noua școală întregește proiectul educațional al universității noastre pentru comunitatea arădeană. Este un proiect pentru care am luptat și ne bucurăm că anul acesta  putem face înscrieri pentru prima generație de copii în clasa pregătitoare” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Înscrierile se vor derula conform etapelor prevăzute în calendarul înscrierilor pentru clasa pregătitoare. Școala „Episcop Ioan Mețianu” nu are circumscripție, ceea ce înseamnă că pot fi înscriși copii indiferent de domiciliu părinților.

Școala e situată în zona centrală, pe strada Academia Teologică (la parterul clădirii Facultății de Teologie) nr. 9, aproape de Piața Mare. Pe cei mici îi așteaptă clase mari, spațioase dotate cu table inteligente, videoproiector. Au la dipsoziție loc de joacă în curte și vor beneficia de un program de after school foarte diversificat: activități sportive, creative, ateliere culinare, ateliere pentru învățarea unei limbi străine

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
344 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.