Advertorial

Elevii din Comloșu Mare vor participa la Festivalul Educației din Timișoara

• Bookmarks: 3


Elevii, părinții și profesorii din județul Timiș sunt așteptați la cel mai mare festival educațional din vestul țării. Evenimentul va avea loc la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie, la Timișoara. Pe parcursul a cinci zile, aceștia vor participa la târguri educaționale, ateliere, cafenele și diverse workshop-uri.

Evenimentul maraton își propune să aducă bune practici în școli, dar să și întărească parteneriatul dintre școala, familie și comunitate. Aproape 50 de copii de la Școala Gimnazială din Comloșu Mare vor participa și ei la târg. Primarul comunei a asigurat transportul elevilor la eveniment.

„Încurajez elevii, dar și profesorii să participe la astfel de evenimente educaționale. Chiar săptămâna trecută, copiii de la noi din școală au participat la Ziua Porților Deschise de la Liceul Tehnologic Energetic ,,Regele Ferdinand I’’ din Timișoara. Susțin performanța copiilor pentru că este important progresul lor. Avem copii foarte buni și merită susținuți și încurajați în tot ceea fac”, a declarat primarul comunei Comloșu Mare, Ovidiu Ștefănescu.

Festivalul începe în 30 mai și se termină în 3 iunie. Este un eveniment de tradiție, organizat în fiecare an de CJRAE și ISJ.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
124 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.