Eveniment

Elicopter aterizat forțat și distrus, în apropiere de Timișoara! Cei doi pasageri au scăpat ca prin urechile acului

• Bookmarks: 1


Un elicopter a aterizat forțat vineri dimineața, pe un câmp din zona Becicherecu Mic, în apropiere de Timișoara. Pilotul și elevul său au scăpat nevătămați, potrivit informațiilor de până la această oră.

Elicopterul realiza un zbor de antrenament. Cauza aterizării forțate ar fi fost condițiile meteo. Pilotul a reușit să aterizeze elicopterul pe un câmp, pe raza localității Becicherecu Mic.

Elicopterul ar fi decolat de pe aerodromul Cioca. Potrivit adevărul.ro, în elicopter se aflau pilotul Daniel Cotan și un elev al său. Potrivit pilotului, elicopterul se afla în aer când, din cauza condițiilor meteo, s-a impus aterizarea forțată. Din cauza terenului moale, elicopterul s-a răsturnat și a suferit mai multe avarii.

Pilotul și elevul său au scăpat nevătămați. Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat pe cei doi ocupanți ai elicopterului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit IPJ Timiș, ancheta este realizată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care va continua cercetările pentru a stabili condițiile în care a avut loc incidentul.

sursa foto: adevărul.ro

comments icon0 comments
0 notes
158 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *