Divertisment

Embargo Fest, găzduit la Muzeul Satului Bănățean în acest an. Artiștii care vor urca pe scenă

• Bookmarks: 5


Ediția a patra a Embargo Fest va avea loc în perioada 9 – 10 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara și va purta mottoul Remember the 90’s.

 

Potrivit organizatorilor, ca în fiecare an, pe lângă muzica artiștilor consacrați în acea perioadă, evenimentul promovează și dansurile tradiționale specifice minorităților din Banat, dar și meșteșugul și bucătăria tradițională.

Embargo Fest vă invită să participați în cadrul unui altfel de festival, unul în care publicul se va reconecta cu natura și va putea să-și aducă o pătură sau va putea să privească spectacolele de pe baloții de paie bine-cunoscuți”, au informat organizatorii.

Scena principală va găzdui, în fiecare zi, ansamblurile de dansuri tradiționale și artiști precum Șuie Paparude, R.O.A., Canaf, Woodstock Barbie (HU), The Midnight Vortex (UK), Zbogom Brus Li (SRB) sau Lupus Dacus.

Invitatul special de anul acesta va fi Dr. Motte (DE), un DJ cunoscut ca fiind fondatorul celui mai mare festival de trance din lume, Loveparade, Berlin. Începând cu anul 2019, Matthias Roeingh alias Dr. Motte a revenit în scenă cu un nou concept, Rave The Planet – o nouă paradă pentru o nouă eră!, organizație non-profit prin care și-a propus să includă cultura techno în Patrimoniul Cultural Imaterial UNESCO.

La Embargo Fest nu vor lipsi nici spectacolele de teatru susținute de partenerii de la Auăleu, Teatrul Portabil și Teatrul pe Roți, care vor prezenta atât spectacole pentru copii, cât și pentru adulți. Participanții vor putea vizita la fața locului și târgul de meșteșugari, dar și zonele cu activități sportive și de divertisment. (…) Uniți sub umbrela comună a multiculturalității și a diversității multietnice, Embargo Fest 2023 rămâne același festival accesibil publicului larg, care va reda, în anul capitalei culturale, atmosfera de toleranță şi mai ales melange-ul armonios de tradiții, obiceiuri şi culturi, cu care sunt obișnuiți locuitorii orașului”, au detaliat organizatorii.

Mai multe informații și bilete găsiți pe www.embargofest.com

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
72 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *