Administratie

Exclusivitate. Declarația primarului din Nițchidorf, Dănuț Drăghici, comuna cu cea mai mare rată de infectare din Timiș

• Bookmarks: 7


Exclusivitate. Declarația primarului din Nițchidorf, Dănuț Drăghici, comuna cu cea mai mare rată de infectare din Timiș.

Comuna Nițchidorf este de câteva zile în centrul atenției deoarece rata de infectare cu Sars-Cov-2 a crescut până la aproape 14 cazuri la mia de locuitori, fiind cea mai mare din județ.

Primarul Dănuț Drăghici a acordat o declarație în exclusivitate pentru Ediția de Timiș în care explică cauzele care au generat creștere ratei de infectare.

“La nivelul județului avem o rată foarte mare a testelor, facem mai multe teste decât în alte părți. La noi în comunitate am avut un deces recent care a fost pus pe seama Covid-19, ceea ce a speriat puțin oamenii și orice simptom de răceală sau gripă cetățenii merg și se testează. Fiind o comunitate mică de circa 1.400 de locuitori cele aproximativ 20 de cazuri au urcat foarte mult rata. Oricum oamenii la noi au respectat măsurile de protecție, poartă mască, deci au fost precauți. Din fericire nu avem cazuri grave, majoritatea celor infectați au simptome ușoare sau sunt chiar asimptomatici ”, a declarat primarul Dănuț Drăghici.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
273 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *