Divertisment

Exerciții de creativitate jucăușă pentru mari și mici, la Timișoara

• Bookmarks: 5


O acțiune inedită are loc la Timișoara, săptămâna viitoare.

În ajun de Ziua Femeii, „Arta în comunitate” invită timișorenii să „Intre în joc”. Mai precis, vor avea loc exerciții de creativitate jucăușă pentru mari și mici, ghidate de Raluca Erimescu.

 

Evenimentul se va desfășura în data de 7 martie, de la ora 18.00, la Cronic Love Production Europe, situat în Palatul Brück, pe Strada Florimund Mercy 9, etaj 2. Participarea este gratuită, însă necesită înscriere prin completarea formularului disponibil AICI!

,,Sunt trainer de vorbit în public și poveste și scriu pe blog pe www.ralucaerimescu.ro. Îmi place autenticitatea și emoția care conectează oamenii. Îmi place creativitatea în toate formele ei și bucuria cu care ideile se asociază și se îmbină în ceva nou și surprinzător. De aceea în workshopurile mele de public speaking și storytelling combin structura și logica cu exercițiile jucăușe de improvizație (cred că ele nu doar destind atmosfera, dar deschid ușa către acea libertate interioară, către a-ți da voie să experimentezi și să fii în largul tău în situații neprevăzute). În acest atelier vom face câteva exerciții de creativitate pentru mari și mici. Vom explora împreună terenul creativității în mediul liniilor, cuvintelor și ideilor”, a afirmat Raluca Erimescu.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Arta în comunitate”, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara.

 

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
60 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *