Politica

Fântâna cu pești din Timișoara provoacă încă un conflict USR-PNL! Răzvan Negrișanu (USR): „Rezultatul este exclusiv opera administrației Robu-Diaconu”

• Bookmarks: 6


După „dezvelirea” fântânii cu pești din Piața Operei din Timișoara și scandalul pricinuit de modul în care a fost reabilitat monumenul, reprezentanții USR și PNL din Timișoara aruncă vina unii pe ceilalți. De asumarea răspunderii, cu altă ocazie!

Cea mai recentă intervenție publică pe subiectul fântânii cu pești aparține consilierului local și vicepreședintelui USR Timișoara, Răzvan Negrișanu. Acesta se arată dezgustat de colegii din PNL.

„Sunt profund dezgustat de comentariile PNL despre reabilitarea Fântânii cu Pești pentru că rezultatul este exclusiv opera administrației Robu-Diaconu. Acest politicianism grotesc și neasumare a responsabilității pentru greșeli au adus Timișoara în starea în care am preluat-o în urmă cu doi ani.

Reabilitarea a fost încredințată în anul 2019 unei firme afiliate PNL. După ce Dominic Fritz a câștigat alegerile, constructorul PNL a refuzat să o ducă la bun sfârșit. Până la urmă a executat-o, cu ură pentru un oraș care nu l-a mai pus pe el în fruntea bucatelor. Asta era administrația Timișoarei, un ospăț pe bani publici pentru clientela politică.

Fântâna nu arată dramatic diferit față de cum era, culoarea e ușor neinspirată și execuția detaliilor de finisaj e întradevăr de slabă calitate.

Dar va rămâne un monument care trebuie să ne aducă aminte și de cum e să ai o administrație capturată. În spatele măreției istorice, orașul a fost lăsat praf și pulbere cu lucrări de mântuială. Toate contractele care implicau bani publici, cu proiecte slab întocmite pe sume uriașe, se acordau preferențial.”, scrie pe pagina de Facebook, Răzvan Negrișanu.

Potrivit acestuia, administrația pe care o reprezintă are grijă de banii publici:

„Ceea ce facem noi nu este să reparăm pe ici pe colo, de fațadă, ci să reconstruim fundațiile putrede, începând cu modul în care se organizează licitațiile.

Nici un proiect elaborat în prezent nu mai trece de Comisia Tehnica a Primăriei dacă este întocmit prost, lucrurile se fac cu cap cântărind detaliile și orice firmă care e serioasă poate câștiga o licitație.

Asta e bătălia noastră acum, vrem proiecte bine făcute pe care să le scoatem la licitații pe bune. Bani publici cheltuiți cu respect și grijă față de oraș, nu la discreția firmelor de partid.”

sursa foto: Nicolae Robu/Facebook

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
67 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *