Divertisment

Festivalul „Rock la Mureș” revine în forță în județul Timiș, în această vară

• Bookmarks: 10


Festivalul „Rock la Mureș” va fi reluat în această vară. Organizatorii anunță că ediția din acest an se va desfășura, ca de obicei, la Periam – Port, în perioada 7 – 8 iulie.

 

Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către amatorii de festivaluri având în vedere că cea mai recentă ediție a Rock la Mureș a avut loc în vara anului 2019, în cadrul unei ediții care a adus în premieră în țara noastră trupele americane The Ministry și The Casualties. Festivalul este primul eveniment de acest gen „open – air“ din ţara noastră și a luat naştere în vara anului 2002, la iniţiativa a doi pasionaţi de muzică. După ce au organizat câteva concerte rock în zona Periam-ului, cei doi s-au hotărât să pună bazele unui festival „ca afară“ şi au reuşit să adune în mirifica locaţie din Periam – Port, la malul Mureş-ului o serie de formaţii autohtone şi străine care au dat o culoare deosebită acestei manifestări”, transmit organizatorii.

Pentru ediția din acest an a festivalului „Rock la Mureș” au fost pregătite mai multe surprize, care vor fi anunțate în viitorul apropiat.

Ca și în ceilalți ani, și-n 2023 vom acoperi o paletă stilistică cât se poate de largă. Grație peisajului deosebit, vă asigurăm că vom păstra atmosfera de familie cu care v-am obișnuit în trecut. Vă așteptăm“, au informat organizatorii festivalului.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
101 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *