Advertorial

Fie că ești adeptul amenajării livingului într-un stil modern sau în unul clasic, oferta Casa Rusu le are pe toate

• Sponsored post • Bookmarks: 6


Amenajarea întregii case poate fi o adevărată provocare. De la alegerea paletei de culori, la măsurători și până la alegerea stilului preferat pentru mobilier, ca totul să fie așa cum ai visat. Pentru a-ți face treaba mai ușoară, Casa Rusu a pregătit patru colecții inedite, în stil clasic și modern, care vin în sprijinul tuturor celor care vor să își creeze un living pe placul lor.

Stil modern – colecția Rovika

Iubitorii stilului modern au două opțiuni senzaționale din care să își aleagă amenajarea preferată. Colecția Rovika compune un decor remarcabil, de care te vei bucura în fiecare zi petrecută acasă. Este o amenajare romantică, în nuanțe contemporane. Te va surprinde prin detalii și multitudinea de spații care îți stau la dispoziție pentru organizarea lucrurilor tale.

Stil modern – colecția Forn

În același timp, colecția Forn surprinde prin eleganță și rafinament. Mobilierul este disponibil în tonuri de alb și negru, care sunt completate cu bun gust de tonurile naturale de lemn. Iar dulapurile și vitrinele asigură un spațiu eficient pentru depozitarea tuturor și te ajută, pe termen lung, să menții un living ordonat.

Stil clasic – colecția Bawaria

Aceasta se caracterizează prin nuanțele impunătoare, liniile delicate și designul atemporal, care inspiră eleganță întotdeauna. Pe lângă frumusețea clasică a amenajării Bawaria se remarcă prin piesele de mobilier foarte versatile și ușor de integrat inclusiv în decorurile actuale.

Stil clasic – colecția Idento

Dacă preferi tonurile deschise și stilul clasic, Idento se va potrivi de minune în casa ta. Are un design îndrăzneț și rafinat, care va capta cu siguranță atenția musafirilor. Grație vitrinelor înalte, cu geamuri de sticlă vei reuși să scoți în evidență colecția ta impresionantă de bibelouri și decorațiuni încântătoare.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
72 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *