Diverse

Finanțări nerambursabile pentru promovarea mersului pe bicicletă și educație rutieră în vestul țării

• Bookmarks: 7


21 de proiecte care promovează mersul pe bicicletă și educația rutieră vor primi finanțări nerambursabile între 4.000 și 15.000 lei cu scopul de a fi puse în practică.

Granturile sunt acordate de către Fundația Comunitară Timișoara în cadrul apelului de proiecte pe programul RO Bike Valley. Mai precis, inițiativele selectate promovează mersul pe bicicletă, educația și inovația în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin. Valoarea fondului disponibil în cadrul acestui program este de 200.000 lei.

A fost o ”luptă strânsă” și am avut de analizat multe propuneri bune, dar considerăm că am reușit să selectăm acele proiecte care se pliază cel mai bine pe spiritul și valorile Ro Bike Valley. Le dorim succes în implementare tuturor echipelor, și spor în a transforma mersul pe bicicletă într-o practică zilnică și distractivă, cu responsabilitate și dedicare”, a afirmat Daniela Chesaru, directorul executiv al Fundației Comunitară Timișoara.

Dintre cele 21 de proiecte selectate pentru finanțare, unul va avea loc în județul Arad, 12 se vor desfășura în județul Caraș Severin și opt în județul Timiș. În total, vor fi implicate șapte grupuri de inițiativă, șase organizații non-guvernamentale și opt școli.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
122 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *