Administratie

Finanțări nerambursabile pentru tineret. Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara lansează Apelul 5 / 2021

• Bookmarks: 10


Bugetul alocat este de 1.000.000 de lei pentru Apelul 5/2021 lansat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara. Banii sunt nerambursabili.

Scopul apelului este de a contribui la dezvoltarea unui mediu social care valorifică potențialul tinerilor de a devini membri activi ai comunităților în care trăiesc, au declarat reprezentanții instituției.

Asociațiile și fundațiile sunt susținute să participe activ la viața culturală, socială și educațională a orașului, prin proiecte de și pentru tineret, care să asigure oportunităţi egale de acces la educaţie non-formală, exprimare liberă, profesionalizare și creație.

Înscrierea proiectelor se desfășoară pe website-ul beta.primariatm.ro/centrul-de-proiecte/apel-5-2021-tineret, unde găsiți toate informațiile și documentele necesare aplicării. Un solicitant poate depune spre finanțare maxim un proiect, pentru care poate solicita maxim 75.000 lei.

„Acesta este ultimul apel lansat de Centrul de Proiecte în 2021, pe care îl dedicăm tinerilor. Așteptăm să vă înscrieți proiectele și vă încurajăm să ne contactați pentru consultanță sau clarificări în perioada depunerii. Suntem curioși să vedem ideile și inițiativele voastre”, a declarat Alexandru Boca, inspector de specialitate programe și proiecte.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
248 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *