Advertorial

„Flora Residence”, cartierul rezultat din dorințele clienților

• Bookmarks: 4 • Comments: 7


Ansamblul de case „Flora Residence” se apropie de finalizare. Mai bine din jumătate dintre case și-au găsit proprietarii, care se bucura de noua lor locuință. Acest cartier este un proiect ambițios! A luat naștere din dorința de a satisface cât mai multe dintre cerințele clienților, printre acestea numărându-se: arhitectura impresionantă, curți mari amenajate corespunzător, camere spațioase și luminoase și finisaje de calitate superioară.

Cu un număr de 30 de case unifamiliale, acest ansamblu rezidențial a devenit în scurt timp preferat de familiile aflate în căutarea unei case unde să își petreacă tot restul vietii și nu doar a unei locuințe de tranziție.

Cartierul Flora Residence este unul de referință pentru RPC Group și se bucură de un feedback extrem de pozitiv din partea beneficiarilor, datorat unui efort de echipa considerabil.

În cartierul Flora #1, casele sunt complet amenajate, urmând ca de îndată ce timpul permite să se toarne și stratul de asflat pe stradă. Mai sunt 8 case disponiblie și gata să își primească noii proprietari, în cartierul „Flora Residence”.

Pentru că proiectul Flora Residence a fost primit atât de bine și s-a bucurat de un real succes, același dezvoltator își dorește să continue cu proiectele de case și și-a propus, și a și lansat  Flora Residence 2, un proiect situat tot în zona de sud-est a orașului, de data aceasta chiar la limita între Timișoara și Moșnița.  

12 case cu garaj urmează să fie construite pe strada Terapiei, în apropiere de proiectul City Gate, un proiect de apartamente, recent finalizat de același dezvoltator, RPC GROUP.

Ceea ce va caracteriza noul proiect Flora Residence 2 va fi arhitectura modernă, compartimentarea ideală pentru orice familie și curtea spațioasă, toate acestea asigurând toate condițiile pentru un stil de viață relaxat, sigur și confortabil. Primii cumpărători, cei care rezervă o casă din etapa de construcție, vor beneficia de bucuria de a-și alege finisajele, iar amprenta lor va fi una vizibilă asupra interiorului căminului lor.

„Flora Residence 2” va deveni în curând o comunitate de oameni frumoși si familii care se vor bucura de case cu dotări moderne, de liniștea pe care ansamblul o oferă, dar și de apropierea de toate punctele de interes.

Cine dorește informatii despre acest proiect, poate accesa site-ul rpcgroup.ro sau apela numerele de telefon 0722 379 545 / 0743 282 864.

4 recommended
comments icon7 comments
7 notes
582 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *