Administratie

Fostul primar Robu susține că în Timișoara se plantează tufe în loc de trandafiri

• Bookmarks: 1


Nicolae Robu continuă seria atacurilor la adresa administrației Fritz.

De data aceasta, fostul edil al Timișoarei a atras atenția asupra faptului că pe str. Gheorghe Lazăr ar fi fost scoși trandafirii, iar în locul lor s-au plantat tufe.

„„Gata cu trandafirii! E vremea tufelor! Printre lucrurile cu care ne-am mândrit, în timp, noi, timișorenii, se numără și apelativul de oraș al florilor, primit de orașul nostru. Ca primar, am făcut ca acest apelativ să fie mai justificat ca oricând, umplând de flori frumoase, policrome, peste tot! Sub administrația fritzistă, florile au dispărut, în cea mai mare măsură, respectiv au fost înlocuite cu specii anoste, aducând a ceea ce se cheamă flori de cimitir. Zilele acestea, tocmai se produce un nou atentat la farmecul orașului nostru: splendizii trandafiri de pe Gh. Lazăr au fost scoși cu ură și înlocuiți cu niște smocuri verzi, oribile”, a semnalat fostul primar al Timișoarei.

De asemenea, Nicolae Robu i-a acuzat pe cei din conducerea primăriei că ar trage în jos Timișoara prin acțiunile lor.

Ei, având în vedere cele de mai sus, în contextul mai larg al tragerii Timișoarei în jos pe toate coordonatele, mai e de mirare că acest primar, anterior șomer, și acest viceprimar, anterior dublu repetent sunt apostrofați, huliți și huiduiți de timișoreni, pe unde sunt prinși?!”, a precizat fostul edil.

comments icon0 comments
0 notes
32 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *