Politica

Fritz, despre vandalizarea mașinii viceprimarului Tabără: Este un incident pe cât de reprobabil, pe atât de periculos pentru Timișoara

• Bookmarks: 4


Și Dominic Fritz a reacționat, după ce mașina viceprimarului PNL Cosmin Tabără a fost vandalizată.

 

Primarul Timișoarei susține că acest incident este unul revoltător și periculos pentru oraș.

Sunt revoltat de vandalizarea mașinii viceprimarului Cosmin Tabără. Este un incident pe cât de reprobabil, pe atât de periculos pentru Timișoara. Persoana sau persoanele care au recurs la acest gest golănesc dovedesc că nu au înțeles nimic din spiritul acestui oraș, nu au înțeles nimic despre democrație și cu siguranța nu au înțeles nimic despre Cosmin Tabără. Sper ca ancheta Poliției în acest caz să fie rapidă și să se finalizeze cu prinderea și pedepsirea făptașului sau făptașilor. Indiferent de opțiunile politice, trebuie să condamnăm uniți și fără echivoc orice act de agresiune față de aleșii noștri. Voi lucra în continuare la o cultură politică timișoreană bazată pe dialog, respect și dezbaterea ideilor, nu pe atacuri personale”, a afirmat Dominic Fritz.

În final, primarul Timișoarei a făcut apel la politicieni să nu mai aibă un discurs plin de ură.

Toți actorii politici din Timișoara au responsabilitatea de a eleva și nu degenera discursul politic, pentru că vorbe de ură se transformă în fapte de ură. Cine nu înțelege acest fundament al democrației, nu are ce căuta în viața politică a Timișoarei”, a precizat edilul-șef.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
36 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *