Administratie

Fritz: „Suntem aproape să deblocăm proiectul de la Drumul Boilor”

• Bookmarks: 20


Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a anunțat că se apropie de deblocarea Drumului Boilor, după o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Edilul a detaliat pe una dintre paginile sale de socializare mai multe întâlniri de lucru pe care le-a avut în capitală.

Printre proiectele pentru care Fritz ar fi cerut sprijin de la București se numără și pasajul Solventul ori situația Colterm:

”Există interes și favorabilitate la Ministerul Finanțelor și al Economiei pentru procesul de concordat preventiv deschis de Colterm și pentru o strategie națională de viabilizare a centralele termice locale, în contextul Pactului Verde. (…)Am deschis cu Dan (Barna) și tema migranților din Timișoara și voi avea, cât de curând o discuție cu ministrul Administrației și Internelor, Lucian Bode, care are în subordine structurile responsabile. Înainte de drumul la Guvern, am avut o dezbatere cu toți actorii locali implicați în gestionarea acestei probleme și cu societatea civilă și am adus cu mine mesajul lor: Timișoara este orașul din România cel mai afectat și are nevoie de claritate din partea Guvernului pentru această provocare. Am trecut pe la Parlament, unde președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, mi-a propus – și am acceptat imediat – să inițiem o dezbatere pentru modificările legislative necesare, împreună cu miniștrii și comisiile pentru Drepturile Omului și Apărării ale Parlamentului.”

Sursa foto: Facebook/Dominic Fritz

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
157 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *