Eveniment

„Fruncea” la furturi! Hoții din Timișoara au prădat o familie de ucrainieni, fugită de război! Au furat 60 de mii de euro

• Bookmarks: 6


O familie din Ucraina, care a reușit să scape de război, nu le-a făcut față hoților din Timișoara. Au rămas fără 60 de mii de euro, care le-au fost furați din mașina parcată într-o zonă centrală a orașului.

Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș transmite că luni, 21 martie, a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o sumă de bani și mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfântul Ioan din municipiul Timișoara, de către persoane necunoscute.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat „, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.”

Zona în care au fost furate bunurile familiei de ucrainieni este una centrală, unde în ultimele luni au avut loc zeci de spargeri, semnalate până și pe grupurile de Facebook. Ar trebui doar să fie cineva interesat să și găsească autorii.

sursa foto: arhivă

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
259 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.