Eveniment

Furioși și iuți! Polițiștii locali de la Intervenție Rapidă au acționat în 69 de situații, de la începutul anului până în prezent

• Bookmarks: 2


Polițiștii locali din cadrul Compartimentului de Intervenție Rapidă din Timișoara se perfecționează în gestionarea situațiilor conflictuale care pot apărea în teren, anunță reprezentanții instituției publice.

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului de Intervenție Rapidă au început o amplă sesiune de pregătire profesională cu scopul perfecționării în gestionarea situațiilor conflictual care pot apărea în teren și care nu pot fi soluționate întotdeauna prin dialog și negociere.

20 de polițiști locali participă la ședințe intensive de pregătire, pentru „însușirea și perfecționarea regulilor generale de intervenție și tactică polițienească”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara. 

În cadrul acestor ședințe de pregătire, polițiștii se antrenează și își dezvoltă deprinderile necesare folosirii armamentului din dotare pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, în condiţii cât mai apropiate de realitate, în condiții variate de efort susținut și stres. Prima ședință a fost susținută la Poligonul Tactical Expert, în baza unui parteneriat de colaborare încheiat între reprezentanții acestuia și Poliția Locală Timișoara.  Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au intervenit și au luat măsuri, de la începutul anului, în 69 de situații care au necesitat prezența lor la fața locului.

sursa foto: Poliția Locală Timișoara

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
73 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.