Advertorial

Gala de box organizată în memoria antrenorului Radu Lavric la zilele comunei Cărpiniș

• Bookmarks: 5


Zilele comunei Cărpiniș au fost sărbătorile în acest weekend cu un program amplu. Primăria împreună cu Consiliul Local a organizat o serie de evenimente pentru toți locutorii, de toate vârstele, ca să uite de grijile cotidiene. Cei mici au avut o zonă separat dedicată, cu tobogane gonflabile și dulciuri la alegere.

În memoria antrenorului Radu Lavric, primăria comunei Cărpiniș împreună cu Consiliul Local au organizat o gală de box. Evenimentul a adunat sportivi din mai multe cluburi din vestul țării, dar și prieteni ai fostului sportiv. Gala avut 23 de meciuri la diferite categorii unde au participat copiii.

Totodată, profesorii care și-au dedicat toată viața elevilor și care astăzi au ieșit la pensie au primit plachete de excelență înmânate direct de primarul comunei Cărpiniș, Marcel Popa.

Nu au fost uitați nici gurmanzii, care s-au delectat la un ceaun. A fost organizat și un concurs cu premii pentru cei mai aleși bucătari. După concurs locuitorii comunei au savurat mâncărurile alese printre care: gulaș, fasole și varză la cazan.

În cele două zile, pe scenă au urcat Claudia Puican, Simona Ruscu, Ramona Calean, Petrică Burundeanu, Petrică Nicoară și Costy Band.

„Comuna noastră a îmbrăcat straie de sărbătoare weekendul trecut și mă bucur că am reușit să organizăm un eveniment atât important pentru noi, cei de aici. Din păcate, în anii trecuți ne-au lipsit aceste evenimente, dar să sperăm că nu ne mai întoarcem. Am muncit mult, am finalizat proiecte, iar acum am meritat și noi să ne distrăm cum se cuvine. Pentru prima dată am organizat Gala de Box în memoria antrenorului Radu Lavric și cu siguranță va deveni o tradiție a acestei comune. Mulțumesc mult angajaților primăriei și în special viceprimarului pentru ajutor în organizarea evenimentului. Totodată vreau să le mulțumesc și oamenilor, care în ciuda vremii, au venit și au sărbătorit Zilele Comunei”, a declarat primarul comunei Cărpiniș, Marcel Popa.

Evenimentul s-a încheiat seara târziu.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
58 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.