Administratie

Grindeanu: Dacă-mi arată cineva un urs în Banat, îmi dau demisia

• Bookmarks: 3


Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, susține că este dispus să-și dea demisia din funcție dacă cineva îi dovedește faptul că există urși în Banat.

Declarația a fost făcută, marți, în cadrul unui interviu pentru EuroNews, în care Sorin Grindeanu a vorbit despre lotul lipsă din autostrada Lugoj – Deva.

Știți istoria acelui lot, ce am găsit la minister când am venit. Ne aflăm în situația în care 14 kilometri care lipsesc la limita dintre județele Hunedoara și Timiș. E un proiect care prevede pasaje, ecoducte pentru urși. Eu fiind din Timiș… nu există urși. Dacă în ultimii 100 de ani s-au găsit urși în Banat eu îmi dau demisia. Ecoducte pentru urși, așa se numesc”, a afirmat ministrul Transporturilor.

Mai precis, Sorin Grindeanu a contestat necesitatea ecoductelor pentru urși, așa cum a cerut Comisia Europeană atunci când a acceptat finanțarea europeană.

În total, șase constructori din România, Grecia și Turcia au depus oferte la licitația pentru proiectarea și execuția lotului de autostradă lipsă dintre Lugoj și Deva.3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
116 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.