Administratie

Gropile ”au invadat” Timișoara. Fritz: ”30 de milioane de lei, facturi neplătite la SDM”

• Bookmarks: 6


Șoferii din Timișoara mai au de așteptat până când va începe asfaltarea de primăvară a gropilor care au invadat orașul. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz nu știe cu exactitate când se vor putea plomba pentru că este domeniul de activitate al viceprimarului Ruben Lațcău iar datoriile către SDM sunt de zeci de milioane de lei.

Indiferent de zona Timișoarei, gropile au pus stăpânire. Șoferii mai au însă de așteptat până când începe plombarea de primăvară pentru că vechea administrație a lăsat datorii de aproximativ 30 de milioane de lei către Societatea de Drumuri Municipale.

”S-au făcut lucrări, s-au dat comenzi pe bani inexistenți. Așa s-a lucrat. (…)aceste comenzi s-au dat de Direcția Tehnică fără realism”, a declarat Dominic Fritz într-o conferință de presă.

Mai mult decât atât, domeniul este în subordinea viceprimarului Ruben Lațcău, aflat în concediu de paternitate pentru 2 săptămâni. Dominic Fritz nu știe nici dacă Direcția Tehnică din Primăria Timișoara a început să întocmească harta gropilor din oraș, după modelul anilor anteriori.

Sursa foto:ThomasSilvian/InfoTrafic

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
129 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *