Social

Haos în trafic, după o comunicare “a la” Primăria Timișoara. Circulație restricționată la oră de vârf

• Bookmarks: 4


Nervi și cuvinte colorate de la șoferii care s-au trezit că stau în trafic, nemișcați, pe la ieșirea din Timișoara, spre Moșnița Noua, pe DJ 592.

Probabil extrem de “ocupați”, reprezentanții municipalității au uitat să anunțe public ca restricționează traficul în zonă, de la ora 15:00. Nu de alta, dar poate îi interesa pe șoferi și aveau timp să-și găsească o rută alternativă. Și-au amintit cu o oră și jumătate mai târziu, la 16:30.

„Comisia de circulație a Primăriei Municipiului Timișoara anunță că traficul rutier pe Calea Buziașului va fi modificat în zona trecerii la nivel cu linia de cale ferată industrială, în perioada 12.10.2021, începând cu ora 15, până în 18.10.2021, ora 17. Astfel, s-a decis închiderea sensului de mers dinspre Timișoara spre Moșnița, urmând ca circulația rutieră să se desfășoare pe câte o bandă de circulație și va fi dirijată prin semafoare”, se arată într-un comunicat.

Din păcate, oamenii nu au mai aflat, iar cozile de mașini se întindeau la ora 19:00, pe mulți kilometri.

„În această perioadă conducătorii auto pot utiliza varianta ocolitoare Calea Urseni – str. Iuliu Podlipny”, a mai transmis total ineficient Serviciul Comunicare al Primăriei Timișoara.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1682 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *