Eveniment

Hoț să fii, tupeu să ai! A luat bancomatul de la mall și a plecat

• Bookmarks: 8


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul IPJ Timiș, au depistat un tânăr, de 19 ani, bănuit de furtul unui bancomat de cryptomonede din Timișoara. Aparatul era amplasat chiar în unul din mall-urile din oraș.

Fapta s-ar fi petrecut în 8 aprilie, însă oamenii legii au fost sesizați o zi mai târziu, când, după ce au pus cap la cap imaginile de pe camerele de supraveghere, au descins în localitatea Vinga, din județul Arad, la locuința unui tânăr de 19 ani.

În urma investigaților efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului.

Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu.

De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei.

În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Băiatul urmează să fie prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
446 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *