Administratie

Încă un „meci” Dominic Fritz – Roxana Iliescu! Sau cine să-și asume proiectul „Deschideți curțile școlilor”

• Bookmarks: 6


Consilierul local Roxana Iliescu îl acuză pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz de faptul că își asumă munca altor. Nu doar pe a fostului primar, Nicolae Robu ci și pe cea a consilierilor locali. Roxana Iliescu susține că este inițiatoarea proiectului „Deschideți curțile școlilor”, pe care și-l asumă primarul Dominic Fritz.

Terenurile de sport a 15 școli din Timișoara vor rămâne deschise, pentru a permite accesul celor care vor să facă mișcare, și în afara orelor de curs sau în vacanțe. Asta prevede proiectul „Deschideți curțile școlilor”, care va fi supus votului consilierilor locali.

Consilierul local Roxana Iliescu susține că a inițiat încă din vară acest proiect, dar că acum, în dreptul rubricii „Inițiator”, figurează primarul Dominic Fritz:

„(…)un om corect nu își asumă munca altuia, cum ar fi proiectul “Deschideți curțile școlilor”! Astăzi, având pe ordinea de zi acest proiect, am fost consternată să observ faptul că inițiator apare primarul.În realitate, ideea acestui proiect a fost a societății civile reprezentată de mai multe asociații reprezentative ale elevilor și părinților.(…)

Crezând cu tărie în oportunitatea unui astfel de proiect, m-am pus pe treabă și am făcut demersurile necesare la PMT în data de 20 iulie, depunând “Nota de fundamentare” și “Regulamentul” aferent.”, a scris pe pagina de Facebook, Roxana Iliescu.

Aceasta o acuză și pe Rodica Militaru, consilier local USR PLUS, de faptul că „îl acoperă” pe Dominic Fritz:

„Este adevărat faptul că ulterior, după înregistrare conform normelor și după ce am făcut publică această inițiativă s-a dovedit că și colega consilier Militaru lucrase la un Regulament similar, fără însă a demara procedura oficial la primărie.

Din acel moment, deși regulamentar eram inițiatoare , mi s-a părut firesc și în interesul tuturor, să colaborăm și să integrăm viziunea/ munca amândurora. Ceea ce s-a și întâmplat, până să vină cavalerul Fritz și să-și asume munca noastră! (am dezbătut cu colega Militaru fiecare articol din Regulament în parte într-o ședință de lucru și totodată am susținut împreună proiectul în întâlnirea avută cu directorii unităților de învățământ cărora li se aplică în primă fază acest proiect). Nu mă interesează dacă doamna Militaru din motive personale dorește să-și cedeze munca pe acest proiect, dar eu nu sunt dispusă să accept o asemenea atitudine. Drept urmare, sunt nerăbdătoare sa văd cum primarul Fritz va remedia această situație!”, a mai notat Roxana Iliescu.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
27 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *