Eveniment

Incendiu pe autostrada A1, Nădlac-Deva. Un bărbat de 51 de ani a decedat

• Bookmarks: 2


Incendiu a avut loc pe autostrada A1, Nădlac-Deva unde o macara de mare tonaj a luat foc. Potrivit poliției un bărbat de 51 de ani, din jud. Vâlcea, ar fi încercat să stingă focul izbucnit la partea din spate a macaralei de mare tonaj, aflându-se pe banda 1 de circulație, unde ar fi fost acroșat de un ansamblu rutier condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 60 de ani. În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat.

„La locul evenimentului au fost alocate de urgență, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, si un echipaj SMURD. În momentul sosirii forțelor de intervenție, a fost găsit și o victima în stare de inconștientă, căzută lângă autoutilitară. A fost solicitat in sprijin și un echipaj SAJ care a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate victima a fost declarată decedata de către medicul echipajului SAJ. Incendiul care se manifesta la cabina autoutilitare, a fost lichidat în aproximativ 5 minute de la ajungerea forțelor de intervenție”, susțin oamenii legii.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
71 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.