Administratie

Instituțiile publice din Timiș, „urecheate” de noul prefect, Mihai Ritivoiu. Vezi aici motivul

• Bookmarks: 16


Noul prefect de Timiș, Mihai Ritivoiu a „urecheat” instituțiile publice din județ din cauză că le-a cerut să vină în ajutor și să pună la dispoziţie maşini şi şoferi pentru transportul cadrelor medicale la testare, dar acestea nu au răspuns solicitării. Singura instituție care a răspuns pozitiv, a fost ISU Timiș.

Potrivit prefectului județului Timiș, Mihai Ritivoiu, Serviciul de Ambulanţă Timiş este sufocat de numărul mare de solicitări de la populaţie pentru testarea la domiciliu și este total deficitar la capitolele maşini şi şoferi. Din acest motiv a cerut tuturor instituțiilor publice din județ să facă un efort și să disponibilizeze mașini în sprijinul celor de la SAJ.

„În afară de ISU Timiş, care a disponibilizat cinci maşini şi merită mulţumiri publice, nimeni nu a mai dat vreun semn legat de acest subiect.Voi solicita astăzi tuturor instituţiilor deconcentrate aflate în coordonarea directă a Prefecturii să prezinte în scris câte maşini şi şoferi pot disponibiliza pentru a susține activitatea Serviciului de Ambulanță, iar în cazul în care nu au posibilitatea, să și explice care este cauza.”, a transmis pe Facebook, Mihai Ritivoiu.

Totodată, pentru a da un exemplu personal care să mobilizeze instituțiile, Ritivoiu a renunțat la mașina și șoferul de serviciu, pe care, spune prefectul, le-a pus la dispoziția SAJ.

„(…)vreau să dau un semnal de implicare totală, voi renunţa la maşina Prefecturii şi la şofer în favoarea Serviciului de Ambulanţă. În perioada următoare mă voi deplasa singur la serviciu și pe teren cu mașina familiei, până când trece valul și nu va mai fi nevoie de ajutorul lor. Sper ca forţa exemplului personal să mobilizeze mai bine instituţiile statului.”

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
452 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *