Administratie

La Timișoara, ca pe litoralul românesc! Fritz, ironizat pentru roata panoramică din centrul orașului

• Bookmarks: 1


În premieră, la târgul de Crăciun organizat de Primăria Timișoara a fost adusă și o roată panoramică. Aceasta a fost amplasată în Piața Victoriei.

Adrian Lulciuc, consilier local PNL, a descoperit că această roată panoramică este identică cu cea din parcul de distracții din Costinești. Astfel, liberalul a ironizat administrația Fritz pentru această decizie.

Găsește diferențele! Știți și voi jocurile acelea! În stânga, roată panoramică a primarului Dominic Fritz, prezentată ca fiind marea surpriză a târgului de Crăciun din acest an. În dreapta, roata din parcul de distracții de la Costinești. Și vouă vi se pare puțin penibil, nu-i așa? Poate dl primar s-a hotărât în cele din urmă să își facă iarna car și vara sanie, de vreme ce “surpriza” de Crăciun se numește Roata Soarelui (Sun Wheel). Sau o fi vreun slogan care să ne aducă în atenție că nici iernile nu mai sunt ce au fost odată. Poate că din zâmbetele copiilor care oricum nu au alte modalități de distracție în Timișoara, va mai răsări un pic soarele și în orașul nostru atât de frumos, dar atât de prost administrat. Totuși, domnule primar, spuneți drept: de unde ați închiriat roata? Curiozitatea nu ne mai dă pace”, a afirmat Adrian Lulciuc.

Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei se deschide duminică, 27 noiembrie. În aceeași zi vor fi aprinse și luminițele de sărbători.

comments icon0 comments
0 notes
107 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *