Divertisment

La Timișoara se organizează District23, cel mai mare festival de muzică din vestul țării

• Bookmarks: 7


La Timișoara va fi organizat, în această vară, cel mai mare festival de muzică din vestul României.

 

Este vorba de District23, care va avea loc în perioada 16 – 18 iunie, la aerodromul Cioca. Printre primii artiști confirmați se numără Clean Bandit, B.U.G. Mafia și Camo & Krooked.

În anul în care Timișoara a devenit Capitală Europeană a Culturii, trei festivaluri (Flight Festival, VEST FEST și Magnetic Festival) se reunesc pentru a marca o premieră pentru România: crearea unui „oraș” în afara Timișoarei, pe aerodromul Cioca, pentru un weekend plin de muzică de toate genurile, tehnologie și acțiuni sustenabile prin cartierele oferite de fiecare dintre cele 3 evenimente”, transmit organizatorii.

Workshop-urile culturale, activitățile care stimulează mișcarea și dansul și multe alte surprize mobile sunt parte din ceea ce au pregătit organizatorii acestui district.

District23 va avea nu mai puțin de trei scene principale și încă cel puțin trei scene secundare. Vor fi prezenți, în total, peste 30 de artiști și trupe de muzică, primii confirmații find: Clean Bandit, B.U.G. Mafia, Tom Odell, Subcarpați, Delia, Camo & Krooked, Mefjus, The Prototypes și un invitat surpriză.

Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive), District23 devine, în anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, cel mai mare festival din vestul României.

Abonamentele sunt disponibile AICI și fiecare abonament cumpărat asigură accesul la toate cele trei festivaluri.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
113 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *