Administratie

Laptopuri și calculatoare de 150.000 euro. Primăria Timișoara iese la cumpărături

• Bookmarks: 10


Primăria Timișoara este dispusă să plătească o sumă uriașă de bani cu scopul cumpărării de noi laptopuri și calculatoare pentru angajații instituției.

Astfel, în urmă cu câteva zile, municipalitatea timișoreană a lansat o licitație publică în vederea achiziționării de echipamente IT în valoare de peste 150.000 de euro, cu TVA inclus.

Această achiziție este necesară având în vedere uzura fizică și morală a mai multor echipamente informatice (stații de lucru cu monitor) din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, necesitatea îmbunătățirii parametrilor de exploatare a sistemului informatic al primăriei, în sensul măririi vitezei de acces la date și a fluidizării schimbului de informații între stațiile de lucru, respectiv între servere și stațiile de lucru, a solicitărilor compartimentelor de specialitate și, de asemenea, pentru a asigura buna funcționare a actului administrativ”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Concret, Primăria Timișoara vrea să cumpere 35 de laptopuri, 76 de calculatoare, 150 de monitoare și patru stații grafice cu monitoare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 13 iulie, la ora 15.00.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
251 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *