Administratie

Liderii de la guvernare, huiduiți de „Mica Unire”, la Iași. La Timișoara, n-a participat niciunul la manifestări

• Bookmarks: 2


N-a scăpat niciunul! Fie că-l cheamă Marcel Ciolacu, lider PSD, Nicolae Ciucă, lider PNL și premier sau Klaus Iohannis, președinte. Toți au fost huiduți, la Iași, în timpul discursurilor pe care le-au avut de Mica Unire.

Liderii coaliției de guvernare au fost huiduiți în timpul evenimentelor organizate la Iași, de Mica Unire. Potrivit rfi.ro, aceștia nu au mai respectat nici tradiția dansului în Hora Unirii, din cauza „primirii” de care au beneficiat.

Potrivit sursei citate, peste 7.000 de persoane au venit în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a participa la manifestările organizate cu prilejul celebrării Unirii Principatelor Române. Printre ei s-au aflat si membri ai organizațiilor civice dar și simpatizanți AUR, cei din urmă au avut și dispute cu jandarmii.

Ambele tabere au fluierat și huiduit discursurile ținute de Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu.Membrii organizaţiilor civice reproşează lipsa investiţiilor pentru Moldova. Unii participanţi au început să scandeze: Hoţii, Hoţii!, iar din alte părţi ale Pieţei Unirii s-au auzit „Ciucă, plagiatorul!”.

La Timișoara, evenimentele care au marcat Mica Unire au fost mai reduse ca niciodată. Niciunul dintre liderii județului sau Timișoarei nu a participat. Alin Nica, președintele CJ Timiș, Dominic Fritz, primarul Timișoarei sau liderii PSD, nu au fost de văzut la ceremonia de la IPJ Timiș, care a durat câteva zeci de minute.

Au participat subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu, viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, respectiv vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Alexandru Proteasa.

sursa foto: debanat.ro

sursa foto: antena3.ro

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *