Sanatate

Lucrările la noua maternitate a Spitalului Județean Timișoara, în grafic. Călin Dobra: „CJ Timiș defilează și azi cu proiectele fostei administrații”

• Bookmarks: 5


Consiliul Județean Timiș are în derulare două proiecte importante în domeniul sănătății.

Este vorba de noua maternitate a Spitalului Județean Timișoara și proiectul privind extinderea Unității de Primiri Urgențe. Marian Vasile, administratorul public al județului Timiș, a realizat o vizită de lucru pe aceste șantiere și susține că sunt șanse să fie finalizate, în scurt timp.

În ceea ce privește noua maternitate, Marian Vasile anunță că lucrările sunt în grafic.

Structura de rezistență este realizată până la plăcile peste etajul 3, placa de beton peste ultimul nivel a fost turnată pentru corpul A, iar la corpul B se lucrează în prezent la cofrare și armare pentru turnarea plăcii. Au fost realizate închiderile exterioare cu zidărie de BCA de la parter până la etajul 3, iar până la sfârșitul lunii noiembrie va fi finalizat și etajul tehnic. Instalațiile interioare sanitare, termice, ventilații și rețeaua de țevi pentru fluide medicale sunt finalizate în proporție de 90% pentru nivelul subsol, urmând ca pe timpul iernii lucrările să continue pe nivelurile superioare”, a explicat administratorul public al județului Timiș.

Marian Vasile a mai precizat că firma care execută lucrările s-a angajat că tâmplăria exterioară și instalarea pereților-cortină să fie finalizată în cursul lunii decembrie, pentru a facilita continuarea lucrărilor la instalații și finisaje interioare în sezonul rece.

Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra a replicat actualului lider CJ Timiș, Alin Nica, după ce acesta din urmă a declarat că din cauza fostei administrații nu poate continua extinderea la patru benzi a drumului care traversează Dumbrăvița.

„(…)îi place să „defileze” cu proiectele fostei administrații, atunci când nu întâmpină nicio problemă! La cel mai mic impediment, însă, e de vină fosta conducere! Îi reamintesc faptul că, la peste 2 ani de când a preluat mandatul, continuă doar proiectele inițiate de mine, bazine de înot în județ, centru de legume fructe, maternitatea nouă sau extindere UPU.

Timișul merge în continuare cu Dobra”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
40 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *