Educație

Mai mult spațiu pentru elevii de la Liceul „Iris” din Timișoara. Când se termină lucrările

• Bookmarks: 5


Elevii cu deficiențe de vedere de la Liceul Special „Iris” din Timișoara vor avea mai mult spațiu pentru a învăța.

Unitatea de învățământ se află în plin proces de reabilitare, iar lucrările au avansat considerabil în ultimele luni. Mai precis, Marian Vasile, administratorul public al județului, a realizat o vizită pe acest șantier și anunță că lucrarea este realizată în proporție de peste 75%, „constructorul dând asigurări că până la sfârșitul anului aceasta va ajunge la 90 – 95%, cu predarea obiectivului cel târziu în luna februarie a anului viitor”.

Termosistemul este aproape complet, în prezent aplicându-se decorativa. S-a finalizat structura acoperișului, fiind aduse panourile fotovoltaice, cu o putere instalată de 100 de kW, pentru asigurarea de energie electrică și termică atât pentru clădire cât și pentru întreg complexul. S-a montat scara exterioară pentru evacuare în cazul unor situații de urgență și s-a instalat inclusiv liftul, exterior, deosebit de important pentru copiii cu dizabilități. Finisajele interioare sunt și ele în stadiu avansat. În ceea ce privește instalațiile, acestea sunt realizate în proporție de 90%”, a detaliat Marian Vasile.

De asemenea, și mansarda este aproape finalizată. Așadar, va fi realizat un spațiu suplimentar generos de 1.000 mp ce va crește calitatea serviciilor educaționale.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
198 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *