Cultura

Mâncare tradițională la Festivalul de Gastronomie Artizanală „LA PAS”. Află unde are loc

• Bookmarks: 3


Festivalul de Gastronomie Artizanală LA PAS va avea loc în Parcul Rozelor din Timișoara,
în perioada 23 – 25 septembrie. La festival vor fi prezenți peste 40 de artizani, producători de hrană „curată, bună și etică” și un program care include degustări, dezbateri, prezentări, concerte, dialoguri, ateliere de lucru.
Vizitatorii vor găsi bere artizanală produsă local, mâncare tradițională reinterpretată, meniuri vegetariene și vegane, preparate cu specific local și internațional, cidru artizanal, sucuri presate la rece, gemuri, zacuscă, prăjituri, pâine artizanală, produse lactate și brânzeturi de specialitate.
Organizatorii subliniază că au invitat bucătari care folosesc ingrediente locale și urmăresc achiziția de materie primă de la mici producători;
În cadrul festivalului LA PAS nu vor fi folosite ambalaje din plastic de unică folosință; nu vor fi folosite meshuri publictare din plastic și a fost redus cu peste 50% numărul de materiale publicitare tipărite.
Proiectul este organizat de Asociația CRIES – Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare și face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Programul pe zile, îl găsiți pe website https://la-pas.cries.ro/program-la-pas-festival-de…/

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
37 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.