Advertorial

Mare sărbătoare în Moravița și Gaiu Mic

• Bookmarks: 7Mare sărbătoare în acest weekend în Moravița și Gaiu Mic. Locuitorii comunei împreună cu primarul au participat la Sfânta Liturghie cu ocazia Hramului Parohiilor Moravița și Gaiu Mic.


„Mulțumesc preotului Pavel Jijița și preotului Georgian Popovici pentru buna organizare și buna colaborare pe care o au cu locuitorii comunei. Pe această cale vreau să o felicit pe doamna profesoară de religie Popovici Rahela Susana pentru că a participat la Slujbă împreună cu clasa a V-a unde dumneaei este dirigintă, fiind un bun exemplu de urmat”, a declarat primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău.


Sărbătoarea a continuat cu o serie de evenimente de unde nu au lipsit subprefectul Sorin Gabriel Ionescu Ionescu și domnului deputat Ben Oni Ardelean.


„Mulțumesc tuturor pentru prezență, în special domnului subprefect Sorin Gabriel Ionescu Ionescu și domnului deputat Ben Oni Ardelean. Mulțumesc ansamblurilor de dansuri prezente: Veselia din Deta, Laleaua Pestriță din Nițchidorf și nu în ultimul rând maestrului David Ciprian împreună cu copiii din comuna noastră. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această zi de mare sărbătoare, dar și de comemorare a fostului nostru consătean și coleg Iurescu Vasile, care începând de ieri a fost numit Cetățean de Onoare post-mortem al comunei Moravița”, a adăugat primarul comunei Răzvan Brăzdău.

Concertele și distracția s-a mutat în Gaiu Mic unde locuitorii au sărbătorit cu veselie și voie buna până seara târziu!

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
310 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.