Sanatate

Medicul Voichiţa Lăzureanu – clorura de potasiu din vaccinul Pfizer nu este un pericol

• Bookmarks: 10


Medicul Voichiţa Lăzureanu – clorura de potasiu din vaccinul Pfizer nu este un pericol.

Medicul Voichiţa Lăzureanu, fost director al Spitalul Victor Babeş Timișoara, demontează un alt mit legat de vaccinul de la Pfizer, după ce în mediul online au circulat informații alarmiste conform cărora vaccinul ar conține clorura de potasiu la fel ca în injecţiile letale folosite în SUA, pentru execuţii.

Medicul Voichiţa Lăzureanu spune însă că oamenii nu au de ce să se sperie, deoarece substanța este folosită ca stabilizator în vaccinul Pfizer.

”Gândiţi-vă că este vorba despre o doză de 0.3 ml, care se injectează. Se injectează intramuscular, nu intravenos, să zici că ar avea efect imediat şi absolut, iar doza de excipient este extrem, extrem de mică. Ca să provoace dezechilibru în organism, ar fi nevoie de o cantitate de clorură de potasiu, de zeci de ori mai mare. Şi, unde mai pui, că aceeaşi substanţă, stă la baza energizantelor şi a suplimentelor alimentare. Şi nimeni nu şi-a mai făcut atâtea griji pentru o cantitate destul de mare care există în aceste multiminerale. Pe de altă parte, clorura de potasiu se foloseşte şi ca medicament în hipopotasemii”, a declarat medicul infecţionist Voichiţa Lăzureanu.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
218 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *