Administratie

„Meritocrație” până la capăt! Noul administrator special al COLTERM este USR-istul Cristian Amza, fost candidat la primăria Giroc

• Bookmarks: 5


USR-istul Cristian Amza este noul administrator special al societății de termoficare din Timișoara. Amza a fost candidatul USR la funcția de primar în comuna Giroc. Acesta va fi remunerat lunar cu 12 mii de lei. Net!

Alexandru Cristian Amza are 40 de ani și este de profesie economist/expert contabil. Este absolvent al Facultății de Contabilitate și Informatica de Gestiune și are un Master în Contabilitate Internațională – Managementul Riscului în Afaceri Internaționale. 

Potrivit unui comunicat al Primăriei Timișoara, „administratorul special al Colterm S.A. are o experiență de 17 ani în societăți profesionale de contabilitate și în consultanța de afaceri și management. El activează pe piața de energie regenerabilă din 2012, gestionând investiții străine directe, dar și unele autohtone. 

În calitate de administrator special, dl. Cristian Amza va avea următoarele atribuții principale: 

  • Va propune, potrivit legii, un plan de reorganizare a societății
  • Va administra activitatea societății, sub supravegherea administratorului judiciar
  • Informează Primăria Municipiului Timișoara cu privire la toate acțiunile întreprinse de administratorul judiciar
  • Sesizează Primăria Municipiului Timișoara asupra tuturor deficiențelor de natură a periclita funcționarea societății
  • Va formula contestații în cadrul procedurii de insolvență”

Amza este consilier local USR în Consiliul Local Giroc. Potrivit raportul de activitate prezentat după primul an în această calitate, Amza bifează ca o reușită faptul că a îmbogățit Agenda culturală cu evenimente și concursuri artistice, transmiterea video a ședințelor Consiliului Local sau că a clarificat procedura de acordare a ajutoarelor de urgență.

sursa foto: Facebook/Cristian Amza

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
12 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *