Sport

Mesajul Larisei Iordache, după ce s-a retras din finala de la bârnă a Jocurilor Olimpice

• Bookmarks: 10


Gimnasta Larisa Iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, în această dimineață, Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

„Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii”, se arată pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Finala de la bârnă e programată azi, la orele prânzului.

Gimnasta Larisa Iordache a transmis și un mesaj prin intermediul unei pagini de socializare:

”Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… 😞 Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!❤️Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic. *Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta❤️🙏🏼 chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi.Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat.”

O singură româncă mai avem astăzi în competiție: atleta Bianca Ghelber, în ultimul act la aruncarea ciocanului, la 14,35.

sursa foto: Facebook/Larisa Iordache

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
110 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.