Eveniment

Migranți prinși în Timiș

• Bookmarks: 2


Primul grup a fost depistat de oamenii legii luni, în jurul orei 9 dimineața. Polițiștii de frontieră au oprit un autoturism condus de un român, iar în urma unui control amănunțit au descoperit 7 străini.

„În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că cei şapte pasageri sunt cetăţeni din Turcia cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani şi au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde. Șoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 36 ani, a declarat că intenţiona să îi ajute pe cei şapte cetăţeni străini să ajungă în municipiul Timişoara”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

Câteva ore mai târziu, polițiștii de frontieră au descoperit, la ieșire din Pustiniș spre Uivar, un bărbat și o femeie. Aceștea se deplasau pe jos și nu aveau nici un document de identitate asupra lor.

„Având în vedere că persoana de sex feminin a acuzat stare de rău, fiind însărcinată, poliţistii de frontierp au oferit primul-ajutor şi a fost solicitat de urgenţă un echipaj SAJ prin apel la 112, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În prezent, starea de sănătate a femeii, în vârstă de 27 de ani este stabilă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *