Eveniment

Miticismele nu sunt trecute cu vederea la Timișoara! O firmă din București a luat o amendă record de la Poliția Locală

• Bookmarks: 9


Cu 90 de mii de lei i-a „ars” Poliția Locală Timișoara pe reprezentanții unei firma de publicitate din Ilfov. Aceștia au lipit afișe în locuri neautorizate din Timișoara.

Polițiștii locali din Timișoara au verificat modul în care se respectă legislația referitoare la  amplasarea sistemelor publicitare în oraș. Au fost verificate marile artere din municipiu, precum  Calea Șagului, Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Calea Aradului, Gheorghe Lazăr, Calea Torontalului, Circumvalațiunii.

„În urma acțiunii s-a constatat că o societate comercială cu sediul în Voluntari, Ilfov, a amplasat afișe, prin care promovează evenimente, în locuri neautorizate, precum clădiri, garduri, firide de curent electric etc. Polițiștii locali au aplicat societății în cauză un număr de 9 sancțiuni în valoare de 10.000 de lei fiecare ,conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

De la începutul anului, au fost aplicate alte 33 de sancțiuni pe linia nerespectării actului normativ menționat referitor la amplasarea de panouri, meshuri, afișe publicitare fie fără autorizație, fie în locuri care nu sunt destinate activităților de promovare.

sursa foto: Facebook/Poliția Locală Timișoara

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
122 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.